Case Studies

Experiența Virtual Reality

Mereu ne-am surprins clienții cu cele mai noi tehnologii și cele mai inovatoare metode de a realiza un eveniment de succes!

Cu ocazia unei mari conferințe ce a avut loc în București, clientul nostru a decis să încerce tehnologia Virtual Reality, prin care participanții să interacționeze cu brandul său.

Virtual Reality Photo Booth-ul

este o experiență unică prin care invitații pot vedea într-un cadru interactiv 360°  și  pot distribui rezultatul pe Facebook.

Nu a fost nevoie decât de spațiu necesar, de un green screen full, de ochelarii VR, telefoanele cu aplicația conectată la soft și o grafică ingenioasă.

Pentru a beneficia de experiența Virtual Reality, ai nevoie de o panorama 360°. Această panoramă a fost construită de minunata noastră echipa grafică, urmând cerințele clientului, desigur.

S-a pus accentul pe noul model promovat de client, încadrat perfect într-o grafică curată dar futuristă. Avantajul enorm pe care ni-l oferă o activare VR, este spațiul mare în care putem brandui și pune accentul pe imaginea produsului. În fiecare loc al panoramei se pot plasa elemente distinctive, astfel încât mesajul să fie transmis corect și într-un mod plăcut.

Pozele realizate sunt exploatate mișcând telefonul în toate direcțiile, pentru a vizualiza tot cadrul virtual.

Interacțiunea dintre brand și client este una deloc de neglijat, feedback-urile primite ne-au încurajat să depășim barierele unui photo booth clasic.

Imaginile au fost transmise instant către un ecran mare, pentru ca participanții să înțeleagă activarea de la cabină, să fie atrași de concept și să își dorească interacțiunea cu brandul.


Desigur, fiecare experiență a fost share-uită în rețelele sociale de la sharing station iar curioșii au plecat și cu o amintire printată.


O senzație unică pe care niciun invitat nu va vrea să o rateze!


Găsești toate detaliile aici.


Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.