Case Studies

Trăiește viața ca pe un festival!

Cea mai așteptată perioada a anului este încărcată de evenimente și festivaluri, unde atmosfera specifică ne dă o stare euforică. Este perfect doar că ne dorim să păstrăm sentimentul mereu!

Și am aflat cum :).  Alături de Coca Cola am dat drumul unei campanii absolut superbe..  

Brandul Coca Cola este asociat cu momentele speciale din viața fiecăruia, atunci când ai o stare de bine și pe cei apropiați alături. Cel mai bun mod de a serba prezența la cele mai tari festivaluri muzicale ale anului este să îți iei prietenii, să intri în cabina Photosnacks și să share-uiești cele mai cool GIF-uri!

Ceea ce ne-am dorit a fost să recreem această stare și să o aducem în viața cotidiană, să rupem 5 secunde din rutina fiecăruia pentru a avea un moment de emoție.
Prima provocare bifată! Am creat prin grafică atât din background cât și din overlay, atmosfera marelor scene de festivaluri. Am dorit ca participanții să simtă energia care se crează pe scenă și să fie ei artiștii principali.

A doua provocare a fost construcția cabinei. Alături de echipa creativă și cea tehnică, am implementat echipamentul întru-un proiect circular. Pereții din interiorul cabinei au fost îmbrăcați în imagini semnificative ale marilor festivaluri, muzica a fost aleasă pe măsură.  Ca să poți activa GIF-ul a fost nevoie de apăsarea unui singur buton al ecranului. 

De asemenea, ne-am asigurat de faptul că share-uirea va fi facilă și utilă.

Cabina a fost montată și apoi plimbată prin mai multe supermarket-uri ale unui cunoscut lanț, pe o perioadă mai lungă de timp, astfel încât a devenit o activare bine cunoscută și apreciată printre consumatori.


Acum suntem pregătiți de vară și asteptăm noi provocări!


Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.