Case Studies

Upgrade your profile!

Da, am fost acolo și în acest an! Și ne-am distrat la fel de mult ba chiar ne-am depășit așteptările.

Cu o organizare mai amplă, cu un public mult mai numeros și cu activări cât mai diverse, am avut multe provocări de îndeplinit. Partea bună este că așa ne simțim noi în largul nostru :)!

Fiind vorba despre cea mai cool conferință din domeniu, având atât speekeri cât și participanți din mai multe țări, am mers pe un concept axat pe social media profile, lăsând posibilitatea de a alege între 2 tipuri de GIF-uri.
Ambele la fel de interactive și fără să ne îndepărtăm de la direcția evenimentului, am mixat între grafica overlay, background și efecte speciale.
În primul, am ales un GIF de tip burst, cu background si overlay dinamic iar pentru a ne juca și mai mult, am aplicat filtru GLITCH.  Filtrul perfect pentru cei din domeniul IT-ului, în care rezultatul este mai...high tech :).
În cel de al doilea, am lăsat cadrul fix al pozei și am pus accentul pe mesajele din overlay. Background-ul a fost de asemenea dinamic, rezultând un GIF mai cuminte :).

Deloc surprinzător, ambele au avut un real succes, fiecare GIF găsindu-și public sau mai bine zis fiecare participant s-a regăsit intr-un tip de GIF.

Ne-am întregit set up-ul cu suportul TV & Sharing Station, ecran pe care am  rulat GIF-urile efectuate la cabină și sharing-ul ce a facilitat trimiterea lor pe rețelele sociale preferate. 

Pe parcursul celor 2 zile am găzduit toți participanții la IceeFest și ne-am bucurat alături de ei de momentele petrecute la cabină.  Promitem că la anul vom veni cu concepte și mai diferite! 

Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.