Case Studies

O viață de pirat!

Dintre toate tematicile cu care poți să îmbogățești un eveniment, accesoriile cu și despre pirați sunt cele mai "adorabile".

Poate misterul pe care un pirat îl emană sau poate dorința de a descoperi o comoară sau cine știe...poate chiar visul de a călători peste mări și oceane...Orice ar fi, este clar că toți ne dorim la un moment dat, să fim în pielea unui pirat.

Din acest motiv, de multe ori clienții ne cer această temtică și de fiecare dată cu același impact.

Este al treilea an în care suntem alături de prietenii noștri la cel mai mare târg de joburi din București. Întregul concept și întreaga imagine a companiei se bazează pe o incursiune în viața unui pirat. Și totul s-a potrivit ca o mănușă! 🙂

În cadrul standului, am construit un colțișor în care am integrat Gif Booth-ul, Sharing Station-ul, accesoriile potrivite, cele mai funny speech bubbles dar și fundalul pe care l-am personalizat conform tematicii.


Nu doar faptul că în cadrul companiei găsim oameni tineri și plini de viață dar și întreaga activare a atras participanții iar curioșii s-au arătat mai mult decât interesați de ofertele companiei. 


Gif-urile au fost distribuite și împărtășite prietenilor în rețelele sociale iar pozele printate au stat mărturie momentelor distractive de la cabină.


Căpitanul Photosnacks te invită să navighezi cu el, oriunde îți face plăcere! 🙂

Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.