Case Studies

O primăvară în slow motion!

În căutarea de idei spectaculoase, am dus la capăt conceptul "spring in slow motion" 🙂 

Clientul nostru a dorit să retrăim sentimentul primăverii în spațiile de birouri astfel încât să aducem un plus de bucurie angajaților. 

Zis și făcut!

Activarea a avut loc simultan în mai multe locații, în același interval orar și în aceeași zi. Profitând de 1 martie, am creat un set up butaforie, încercând să aducem primăvara în clădirile de birouri.

Am construit o mică grădină de primăvară într-un spațiu de 3x3 m, unde am aranjat o mochetă verde îngrădită de un cochet gard din lemn.

Fundalul a fost construit de departamentul nostru de grafică și a reprodus o câmpie înflorită, un cer senin, un soare zâmbitor și multe albinuțe :).

Ademeniți de acest set-up, curiozitatea și-a făcut loc iar participanții au fost invitați să interacționeze cu ... florile primăverii. Am ales să mergem pe slow motion astfel încât mișcările și joaca cu petalele să atingă efectul dorit!

Și chiar asta a fost...o joacă. Participanții s-au bucurat de idee iar GIF-urile rezultate au fost incredibile! Toți au dorit să își trimită pe email și să distribuie GIF-ul în rețelele sociale, astfel Sharing Station-ul a fost mai mult decat bine primit.

Am împărțit activarea în două sesiuni foto, una pentru slow motion și una pentru print, astfel doritorii și-au luat acasă poza magnetică, poză ce a fost înviorată prin mesajele funny ale speech bubbles-urilor. 


Ne-am distrat maxim în acest proiect creativ în care am investit mult timp și în care am implicat toată echipa. A fost un efort ce ne-a adus numai satisfacții și pe care îl vom repeta cu drag :).

Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.