SEARCH

SERVICII

making your party unforgettable
PHOTO BOOTH

Știm că vrei să oferi o experiență fun invitaților tăi așa că am pregătit o mulțime de accesorii și fundaluri din care să alegi exact ce se potrivește evenimentului tău! Cabinele noastre sunt concepute ca studiouri foto mobile, astfel încât voi să aveți poze de calitate, cu lumini și culori grozave, gata de trimis pe E-mail, iar de acolo pe retelele sociale sau pus pe frigider.
Pe toată durata închirierii te bucuri de poze printate pentru fiecare dintre cei care vin să se pozeze. V-ați strâns toată gașca de facultate în cadru? Grozav! Fiecare își primește în mai puțin de un minut propriul print, cu sau fără magnet, de la photo booth.
Am scotocit, am combinat și am obținut o mulțime de accesorii și propsuri fun. Fiecare pachet de petrecere vine cu speech bubbles în tema evenimentului sau custom made, accesorii de party sau într-o tematică specială, buze și mustăți “adevărate”. O colecție nouă de fundaluri de fotografiere și designuri pentru printuri, customizabile la nivel de culori și texte, te vor face să te îndrăgostești cu atât mai mult de fotografiile tale!
GIF BOOTH

GIF-urile sunt animații ușor de realizat, super fun de urmărit și mega share-uibile în Social Media.
Cel mai simplu mod de a realiza un GIF este o secvență de 2, 3 sau 4 fotografii, cu o viteză mai mare sau mai mică de rulare a cadrelor – adică un GIF mai lent sau mai rapid. Pentru puțin branding se adaugă o siglă sau un mesaj peste cadre.

Posibilitățile de configurare sunt nenumărate, din 20-30 cadre foto, cu filtre sau efecte speciale, fundal dinamic sau elemente suprapuse peste fotografii.
Nu doar persoanele se pot mișca în GIF-ul tau, ci și elementele grafice suprapuse peste imagini.
Dacă la fotografiile de la cabina foto poți să fi super creativ, cu GIF-urile chiar nu există limite. Just have fun!

Cu Green Screen se pot adăuga fundaluri diferite în spatele fotografiilor sau efecte de fundal animat. Acțiunea GIF-ului se poate desfășura oriunde în orice perioadă îți poți imagina: pe o plajă însorită, sub o navă de extratereștri, în Vestul Sălbatic… tu alegi experiența pentru invitații tăi.
Noi îi pozăm în fața unui fundal verde și apoi îi transpunem pe GIF-uri și printuri în destinația aleasă.
Cabina foto poate crea GIF-uri cu face morphing între doi utilizatori sau pe baza unui portret prestabilit. Așa că, dacă tematică evenimentului tău se învârte în jurul unei personalități sau al unui personaj de film sau desen animat, poți oferi o experiență inedită invitaților!
GIF Cadre foto
GIF Burst
GIF Green Screen
GIF Face Morphing
GREEN SCREEN

CE ÎNSEAMNĂ GREEN SCREEN ?
Fundalul Chroma (Green Screen) este folosit foarte des industria foto-video pentru a transpune persoanele sau obiectele aflate in fata acestuia in orice mediu real sau ireal.
Suprafata fizica de culoare verde este inlocuita digital in produsul final cu orice tip de grafica.
POSIBILITĂȚI
Invitații tăi pot fi transpuși în diferite medii, indiferent de formatul pe care îl dorești, GIF, foto sau video.
Posibilitățile sunt nelimitate. Poți propune orice ambient în care vrei să te aflii alături de invitații tăi.

SLOW & FAST
MOTION VIDEO

Slow Motion Video face deja senzație la evenimente. Și suntem perfect de acord! Potrivit de la o mică petrecere între prieteni, până la cele mai ample concepte corporate, nu vei da greș cu această opțiune!
POSIBILITĂȚI
Se poate opta pentru slow motion pentru întreaga durată a video-ului, sau se poate realiza pe segmente cu viteză diferită. 
MOZAIC WALL

Fotografiile realizate la cabina foto sunt tipărite ca autocolante și adăugate pe panou pentru a crea mozaicul.

Pe măsură ce imaginea din spatele mozaicului este dezvăluită, participanții de la evenimentul vostru vor fi mai dornici să se alăture in procesul de creație.
DIMENSIUNI DISPONIBILE
Dimensiunile pot diferi în funcție de durata activării și numărul estimat de invitați.

SQUARE PRINTS

Distracție mai multă cu noul format de printare al pozelor pătrate!

Oferă-le invitaților o experiență unică: un format special având un cadru mai mare, o imagine mai amplă și o zona de grafică lărgită!
Posibilitățile sunt multiple, alege să fii diferit!
DIMENSIUNI DISPONIBILE
- 13 x 13 cm
- 15 x 15 cm
SKETCH

DESENEAZĂ, SCRIE, ȘI ADAUGĂ ACCESORII DIGITALE!
Serviciul SKETCH îți lasă să invitații să fie creativi, să creeze graffiti pe poze, să ataseze accesorii digitale personalizate sau să lase mesaje inspirate.
Mergi cu evenimentul tau dincolo de limitele imaginatiei!
EXPERIENȚA UTILIZATORULUI

1. SHOOT

2. SKETCH

3. PRINT

4. SHARE

360X BOOTH

Tehnologia 360X captează video-uri, GIF-uri și boomerang-uri din orice unghi.

Inovație, distracție și momente de neuitat. Această este lumea 360 X. Principiul este simplu și de efect maxim. Participanțîi se urcă pe platforma iar camera slow-motion ii încercuiește- înregistrând clipele de strălucire. Pentru companii este un mod perfect de a se face remarcați, expunerea brand-ului este foarte mare, participanții fiind încântați în a share-ui rezulatele.

VIRTUAL REALITY
BOOTH

O experienţă unică prin care invitaţii vor putea să se vadă într-un cadru grafic 360° şi să îl distribuie pe Facebook.
Fotografierea se face pe Green Screen iar poza rezultată este plasată automat de Virtual Reality Booth-ul Photosnacks într-o panoramă spectaculoasă.
Pozele realizate la Photo Booth vor putea fi explorate mişcând telefonul în toate direcţiile, pentru a vedea tot cadrul virtual.
Vizualizarea se poate face şi prin ochelarii VR disponibili suplimentar la cabină. O senzaţie unică pe care niciun invitat nu va vrea să o rateze!
De asemenea, cadrul in care se afla invitaţii poate fi printat.
Panoramele 360° în care putem să inserăm invitaţii sunt nelimitate ca posibilităţi, de la experienţe subacvatice până la călătorii în spaţiu sau cadre virtuale în care interacţiunea cu brandul trece la alt nivel.