Case Studies

Optimizarea campaniilor în mediul online

Fiecare companie își dorește o activare cu un impact cât mai mare în platformele Social Media.

Deoarece în mediul online putem măsura rapid performanțele și indicatorii iar numărul de utilizatori este în continuă creștere, o activare cu accentul în acestă direcție,  va avea mereu vizibilitate.

În funcție de obiectivele unei campanii de marketing, noi căutăm mereu soluții ce vin în sprijinul clientului. 
Pentru maximizarea unei activări și promovarea sa în Social Media, avem acum noi opțiuni avansate pentru galeriile online de la evenimente, gata de share-uit alături de mesajul brandului!
Avem două metode prin care utilizatorul va avea și mai multe motive sa dea Share conținutului creat la cabină și prin care va interacționa creativ cu brandul.
Galerie eveniment înseamnă o pagină customizată a evenimentului în care vor fi uploadate automat sesiunile de la cabina foto. De aici utilizatorul poate share-ui întreaga galerie sau își poate descărca conținutul personal. Este o metodă ideală pentru activările mari, cu public numeros sau festivaluri.
Galerie personală este o pagină customizată pentru fiecare utilizator în parte, în care acesta are acces la toate informațiile campaniei, alături de sesiunea personală. Din această pagină poate share-ui experiența sa pe profilele Social Media.
Galerie eveniment
Galerie personală

Rezultatele unei activări complete se pot vedea rapid iar incântarea utilizatorului se poate măsura instant, instrumentul principal fiind creativitatea. 

Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.