Case Studies

Photosnacks On Top

În fiecare an ne pregătim din timp pentru evenimentele din perioada verii, doarece știm că va trebui să ne surprindem clienții cu ceva nou.

Am avut ocazia să dăm startul petrecerilor de vară alături de ProFM. Da, ProFM-ul organizează cele mai cool concerte iar ProFM On Top se află printre preferatele noastre,  fiind deosebit și prin locația accestuia de pe terasa Casei Poporului.

Ideea de a petrece la înălțime, ne-a provocat în crearea conceptului și am ridicat standardele grafice!

Am pregătit 3 tipuri de GIF-uri, fiecare cu elemente diferite dar având în comun conceptul: super petrecerea de pe Casa Poporului.

Deloc surprinzător faptul că toate 3 au fost atât de iubite, încât nu a fost chip să alegem doar unul. În concluzie am avut 3 sesiuni de GIF-uri din care îți puteai alege modelul preferat. Și da...nu a existat un model preferat, toți au interacționat cu fiecare GIF în parte.

Am avut un task important, acela de a aduce spiritul jucăuș, vesel și prietenos al ProFM-ului în grafica GIF-urilor.
În mod firesc, am ales opțiunea de green screen, deoarece ne oferă liberatatea maximă de a crea.
Primul GIF a fost cel din 3 cadre, cunoscut ca GIF-ul mamă :). Doar că pe cât de simplu pare el, pe atât de distractiv și atrăgător l-am făcut.
Un joc de culori, un filtru aplicat, poze cât mai haioase și avem un GIF perfect pentru o vară specială.
În al doilea tip de GIF, am mizat pe grafica la înălțime...la propriu :). 
Cu capul în nori, plini de energie, am profitat de grafica dinamică din GIF-ul burst, la care am aplicat și un filtru special pentru un efect hipnotic.
Ultimul dar și cel mai îndrăgit, este un GIF boomerang cu accente pe grafica din background. Am folosit imaginea emblematică a Casei Poporului, sigla ProFM On Top, alături de elemente dinamice atât în background cât și în overlay.

Pe lângă faptul că ne-a fost foarte drag să lucrăm la acest proiect, am avut șansa să legăm noi prietenii. Vizitele la sediul PRO FM-ului, premergătoare marelui concert, au fost pline de entuziasm, de interacțiune constructivă și de o stare pozitivă.


Concertul a fost extraordinar, priveliștea asupra Bucureștiului uimitoare iar întreaga activare a avut un real impact asupra participanților, fiind share-uit pe toate rețelele sociale,. GIF-urile noastre au umplut Instagramul și Facebook-ul, atât în timpul evenimentului cât și în perioadele de după. A fost o colaborare perfectă, în care am fost la înălțime!

Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.