Case Studies

O noapte plină de devoratori

Bucureștiul s-a obișnuit ca în fiecare an să aibă parte de cele mai interesante evenimente. Deja Noaptea Devoratorilor de Publicitate a căpătat o notorietate printre publicul de gen, public din ce în ce mai numeros.


Știm că ne pregătim de o noapte în care organizatorii ne asigură distracție, multă voie bună și chiar cultură. Da, se poate numi un eveniment deopotrivă cultural, având ocazia de a vedea modurile diferite în care se consumă publicitatea în funcție de mediile de viață. Poți să înțelegi diversele moduri de gândire, tipul de reacție și cum se adaptează o strategie diferitelor stiluri, adunate de prin toate colțurile lumii.

Fiind un public numeros doritor de o noapte altfel, locația aleasă a fost Beraria H, un oras mereu pregătit de noi experiențe.

Noi, bineînțeles, că am dorit să avem un concept total altfel, menit să intrige și să atragă. Echipa noastră minunată a adaptat direcția evenimentului și stilul grafic, unui tip de GIF absolut genial! 

Pot spune că ne-am distrat încercând și testând diferite modele si metode până am ajuns la varianta finală.

Am adus green screen-ul și nu ne-am oprit aici!

Mergând pe un background dinamic, am încercat să recream momentul în care suntem conectați și absorbiți de acțiunea petrecută la televizor. Iubim spoturile de calitate iar ideea de a le devora ore în șir a fost perfect sugerată în GIF, prin faptul că am adus background-ul dinamic și în prim plan, integrat în acțiune.


Cum poți sublinia mai bine idee de dependență și de conectare continuă la un televizor, decât punând accentul pe ochelari. Am inclus în recuzită ochelari de diferite forme dar de culoare verde, astfel dinamismul background-ului s-a putut vizualiza și în “ochii privitorului”.


Rezultatele au fost incredibile! Publicul a fost mai mult decât deschis pentru a încerca și a testa acțiunea de la cabină, distracția fiind maximă în momentul în care vedeau rezultatul.

Da, a fost o seară deosebită în care am îmbinat un eveniment deja clasic cu o distracție la cabină, oferind ceva nou și o experiență interactivă.


Am încurajat share-ul de la Sharing Station-ul prezent, astfel încât a devenit rapid un GIF apreciat în rețelele sociale, în special pe Facebook.

Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.