Case Studies

Vikingii cuceresc România

Iubitorii seriei Vikingii au avut ocazia de a interacționa cu atmosfera acestei îndrăgite drame difuzată de postul History Channel.

Campania de promovare a sezonului 5, condusă de History România s-a desfășurat în mai multe orașe din țară și pe o perioadă de mai multe zile.

“Vikingii cuceresc mall-urile din România” a presupus prezența noastră în mai multe mall-uri din București și din principalele orașe ale țării.

În reconstrucția epocii, a vieții si a faptelor, s-a pus accentul pe accesoriile aduse, pe textele de speech bubbles cât și pe grafica fotografiilor. Ca și fundal, am mers pe layout-ul serialului ce a completat perfect set up-ul. Atmosfera a fost recreată perfect prin blănurile specifice, coifurile și obiectele de luptă, ce i-au făcut pe Vikingi atât de cunoscuți în întreaga lume.

Trecătorii au fost rugați să vină la cabină să își ia în serios rolul de Viking. Fiecare a plecat cu fotografia printată și cu o experiență deosebită. Chiar dacă nu cunoșteau îndeaproape personajele, operatorii noștri au avut grijă să înteracționeze și să transforme momentele petrecute la cabină într-un joc cu preluare de roluri serioase!


Fiecare locație a avut propriul album pe pagina de Facebook @HistoryRomania, unde s-au regăsit fotografiile uploadate în timp real, putând foarte ușor da tag sau share, astfel interacțiunea cu publicul fiind mai aproape iar comentariile vizualizate.

Având in vedere numărul de trecători interesați si de numărul de poze printate, putem să spunem că a fost o activare reușită.

Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.