Serviciile noastre

Guestbook – Amintirile tale de la cabina foto

Ai luat decizia de a avea o cabină foto la evenimentul tău. Te felicităm pentru decizia ta.


Invitații se pozează, se distrează și își iau acasă pozele ce sunt mărturie acestor momente speciale. Desigur, se vor uita mereu pe poze și își vor aminti ce frumos a fost și cum au iesit atât de amuzante fotografiile.


Dar tu? Tu ca și personaj principal al poveștii, cum imortalizezi clipele? Ai făcut poze cu invitații, prietenii dragi și rudele și te bucuri că ei pleacă acasă cu mărturia pregătită. Sigur îți dorești ca peste ani să poți revedea super momentele de la cabină.


Îți venim în ajutor și te îndrumăm către guestbook sau albumul foto al cabinei.


Este atât de simplu să poți avea și tu amintirile păstrate la un loc.

Cum funcționează?

Cum pozele de la cabină sunt nelimitate ca și număr, asistentul nostru va printa un exemplar în plus și va ruga fiecare invitat să ajute la crearea albumului. Astfel, va lipi acel exemplar în album si cu ajutorul unui marker special, gândurile și urările unui nou început vor fi așternute pe coală. Cum pozele sunt funny și textele vor avea un amuzament aparte.

Cum arată un guestbook?

În funcție de preferințe și de tonul evenimentului, puteți alege între două tipuri de albume.

Guestbook-ul cu coperți negre, din catifea și coli groase negre, unde markerul va fi de culoare argintie.

Guestbook-ul cu coperți crem și coli albe, textele fiind scrise cu markere speciale negre.

Cum vor ști invitații de el?

Setup-ul va fi creat special pentru album, va fi o zonă delimitată, amenajată special cu tot ce este nevoie pentru completarea lui. Asistentul nostru va avea grijă ca fiecare invitat să fie anunțat și îndrumat către acesta.

Câte coli are un album?

Cu siguranță toată lumea va avea loc să vă scrie un mesaj și să vă trasmită urările. Stabilim impreună, în functie de numărul de invitați sau lăsați în grija noastră să pregătim detaliile aferente.

Care este costul acestui serviciu?

Costul include si asistența, indrumarea, aranjarea pozelor în pagină și a textelor de către personalul nostru. Nu vei avea grijă dacă va fi completat și cum. Tu trebuie doar să te bucuri de seara ta magică, de restul ne ocupăm noi.

La final, când toată lumea a plecat, vei primi de la noi exemplarul tău de amintiri adunate. Să te bucuri de el!

Vrei cabina foto la nunta ta?

Trimite-ne un mesaj aici și îți vom răspunde cu toate detaliile.