Case Studies

Monopoly Reloaded

Cine spune că nu-și amintește de jocurile copilăriei, cu siguranță trișează.

Cu toții avem un joc preferat din copilărie. Fie că este vorba despre Șotron, Rațele și Vânătorii, V-ați ascunselea sau Telefonul fără fir, grupurile se formau în funcție de preferințe.  Dar care era jocul ce stârnea cele mai intense controverse și cele mai vehemente opinii?  Monopoly, desigur!

Tocmai de aceea, atunci când Berăria H a dorit să facă o relansare a jocului, am acceptat mai mult decât încântați.
Un Monopoly al orașului București...ce idee minunată!

Așa cum jocul este unul dinamic și plin de viață, așa am construit și noi grafica GIF-ului. Am optat pentru un fundal green screen, astfel încât participanții au interacționat cu  elementele conceptului.
Axându-ne pe un background dinamic, unde s-au regăsit elemente distinctive și specifice jocului Monopoly, nu am omis nici overlay-ul, construind un GIF burst perfect de share-uit cu prietenii. 🙂

Fiind o petrecere pe măsură, la care vii în gașcă mare și îți aduni toți prietenii, cu siguranță îți dorești să ajungi acasă și cu o amintire printată. Photostrips-ul este perfect pentru imortalizarea distracției.


Cam așa a arătat o seară petrecută în orașul magic, o seară în care sentimentul plăcut și liniștit al copilăriei ne-a adus împreună, cabina foto fiind elementul surpriză, ce a făcut ca aceste sentimente să fie împărtășite cu prietenii și pe rețelele sociale.


Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.