Case Studies

UNTOLD – A story to be burst!

Având deja o experiență superbă la Untold anul trecut, ne-am dorit să repetăm provocarea anul acesta.

Și iată că am avut ocazia, alături de un client deschis la provocări și dispus să depășim “obișnuitul”. Cu tot suportul și cu o comunicare bună, am construit împreună un concept fun și dinamic, potrivit pentru activarea și rezultatele pe care și le doreau de la această activare.


Prezenți în două zone, pe toată perioada festivalului, am surprins momente perfecte la cabine. 

Binențeles, Photo Booth-ul nostru din zona VIP a fost atracția invitaților, numărul distribuirilor în social media fiind record.

Brief

Clientul nostru a dorit să poată captura spiritul festivalului într-un GIF dar în același timp, participanții să interacționeze cu brandul și să distribuie instant în rețelele soaciale.

Soluție

Am creat un GIF burst, punând accent pe brand. Pentru că este un client ce ne-a oferit libertatea de a ne juca în grafică, am ales varianta de overlay dinamic, unde mica vedetă a companiei a făcut senzație. La finalul GIF-ului, în același stil de grafică dinamică, am mai acordat câteva secunde de prezentare brandului, rezultând un burst perfect de share-uit.


De la Sharing Station, alături de #Untold, GIF-urile au fost distribuite, tag-urile ajungând rapid în rețelele sociale.

Rezultate

Cabine

Zile

GIF-uri

Share-uri

Și uite așa ne-am întors de la Untold 2017 plini de energie și cu multe idei de pus în practică pentru la anul. So stay close!

Dorești un concept personalizat pentru evenimentul tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.