GIF ÎN STILUL TĂU

GIF-urile sunt animații ușor de realizat, super fun de urmărit și mega shareiubile în Social Media. Sunt de mare efect la evenimente tip baluri, majorate, festivaluri sau evenimente corporate.

Posibilitățile de configurare sunt nenumărate, cu 2-4 fotografii sau Burst Mode din 12 cadre rapide, cu filtre sau efecte speciale, fundal dinamic sau elemente suprapuse peste fotografii.

Dacă la fotografiile de la cabina foto poți să fi super creativ, cu GIF-urile nu există limite 🙂 Just have fun!

GIF SIMPLU

Cel mai simplu mod de a realiza un GIF este o secvență de 2, 3 sau 4 fotografii cu aceleiași persoane, în poziții diferite, cu o viteză mai mare sau mai mică de rulare a cadrelor – adică un GIF mai lent sau mai pe rapid.

Pentru puțin de branding sau sare și piper se adaugă o siglă sau un mesaj peste cadre. Și gata GIF-ul.

GIF CU ELEMENTE DINAMICE

Nu doar persoanele se pot mișca în GIF-ul tau, ci și elementele grafice suprapuse peste imagini.

Cu green screen se pot adăuga fundaluri diferite în spatele fotografiilor sau efecte de fundal animat.

GIF GREEN SCREEN

Acțiunea GIF-ului se poate desfășura oriunde în orice perioadă îți poți imagina: pe o plajă însorită, sub o navă de extratereștri care se pregătește să aterizeze, în Vestul Sălbatic… tu alegi experiența pentru invitații tăi.

Noi îi pozăm în fața unui ecran verde și apoi îi transpunem pe fotografii, GIF-uri și printuri în destinația aleasă.

GIF BURST

Un Gif Burst este mult mai animat, fiind construit din minim 12 cadre, unde viteza secvențelor este foarte rapidă, rezultând un efect de video.

Acest tip de Gif este extrem de apreciat și distribuit în rețelele sociale, cel mai mult pentru amuzamentul și distracția surprinsă la cabină.

GIF BOOMERANG

Boomerang-ul este la fel de iubit ca Gif-ul Burst doar că aici miscarea va fi dusă inainte – înapoi. Asta da distracție!!

Oricare ar fi tematica evenimentului, experiența trăită la Gif Booth clar va fi împărtășită.

SLOW MOTION

New-entry în tehnologia de Gif-uri, Slow Motion-ul deja face senzație. Și suntem perfect de acord! Ce poate fi mai nostim decât o mișcare în reluare, oricât de nereușită ar fi.Potrivit de la o mică petrecere între prieteni, până la cele mai ample concepte corporate, nu vei da greș cu această opțiune!

GIF FACE MORPHING

Dacă te întrebi cum se poate să ai o altă înfățișare în două secunde, îți arătăm noi!Fie că vrei să vezi cum ești tu transformat, fie că vrei să vezi cum ajungi deodată “one big star”, Face Morphing-ul trebuie share-uit în toate rețelele sociale!

OK, SUNA BINE, VREAU MAI MULTE DETALII!

Click aici