SEARCH

FUNDALURI CABINA FOTO

Toate pachetele pe care le oferim includ fundaluri pentru inchirierea cabinei foto.
Acestea vin intr-o varietate de modele si culori pentru a se potrivi cat mai bine in decorul restaurantului sau locatiei unde urmeaza sa amplasam photo booth -ul.
Fundalurile foto standard au o dimensiune de 2,3 x 2,3 m si sunt sustinute de stativi foto, stanga-dreapta sau se monteaza pe sisteme de aluminiu de tip pop-up.
Daca vrei ca photo corner-ul sa fie personalizat 100%, putem produce pentru tine un fundal printat sau chiar unul din elemente naturale. Dupa ce ne povestesti ideea ta, iti vom putea spune si costul de productie al panoului.
Iti doresti ca fiecare fotografie sa aiba un fundal diferit? Atunci Charoma Key sau fundalul Green Screen este alegerea castigatoare.
Cu ajutorul lui, softul photobooth-ul poate rula pana la 12 fundaluri pe care fie le aleg invitatii pentru fiecare sesiune foto, fie se schimba aleatoriu.
Nu lasa alegerea fundalului pe ultima suta de metri daca deja ai rezervat cabina foto Photosnacks si rasfoieste galeria de mai jos. Spune-ne ce model iti place, verificam disponibilitatea lui si apoi il rezervam pentru tine.