Serviciile noastre

Greenery – În topul tendințelor pentru nunțile anului 2017

Plănuiești o nuntă în anul 2017?

Noi am încercat să obținem cât mai multe ponturi de la specialiști și wedding planneri și uite ce am aflat privind tendințele:

Culorile puternice revin la moda

Nunțile pline de culoare versus all white. Pentru a vă ajuta în alegerea unei culori contrastante cu clasicul alb, vă spunem că Institutul Pantone și-a ales câștigătoarea si vedeta:). Culoarea anului 2017 este Greenery, un verde crud ce simbolizează conectarea cu natura. În cazul în care înclinați către altă nuanță, puteți alege dintre celelalte nominalizate la marele titlul, respectiv Primrose Yellow (un galben canar), Pale Dogwood (un beige rozaliu pudrat), Hazelnut (nuanţa laptelui cu cacao), Island Paradise (un bleu pastelat), Flame (un oranj aprins), Pink Yarrow (un ton de magenta), Niagara (un albastru calm), Kale (un verde kaki) şi Lapis Blue (un albastru-bijuterie).

Greenery ne-a atras și nouă atenția, mai ales că am anticipat trendul de anul trecut

Recomandările noastre s-au îndreptat către un fundal cu totul deosebit, perfect pentru orice decor ce se dorește impresionant. L-am amenajat în diverse localuri iar impactul a fost același: perfecțiune!


Nunțile ce au loc în spații deschise, grădini, în apropierea pădurilor, cu puternice accente naturale și florale, vor adăuga un plus de eleganță evenimentului și vor fi mereu la modă. Acest fundal inspirat din natură, discret dar în același timp de un mare efect, este cea mai potrivită alegere. Invitații vor fi atrași si intrigați (oare este adevărat, este desenat…dar ce este?) iar pozele finale vor fi mult mai apreciate.


Avantajul este că se poate modifica și ajusta după preferințe. Vă plac aranjamentele florale albe, mov, roz, galbene…foarte bine. Putem adăuga câteva din florile preferate și să ne jucăm cu efectele obținute. Ce poate fi mai perfect decât sa iți personalizezi cabina atât de simplu și într-un mod atât de plăcut iar prietenii cu siguranță vor simți amprenta pusă de către voi


Desigur, dacă optați pentru un cadru închis, un salon de nunți sau un local specializat, fundalului “Greenery” este un mod potrivit de a însufleți si a da viață decorului. Îndrăznește să creezi, să combini detalii pentru a crea un cadru Photo Booth cu totul special. Orice este permis pentru a le oferi invitaților o noapte de neuitat.


Dacă ar fi să facem un rezumat, am spune că ne așteaptă un an plin de culoare…la propriu. Să ne bucurăm și să ne apropiem de ceea ce ne oferă natura, ca elemente, peisaje și culori.


Și pentru orice ați opta, nu uitați să vă bucurați din plin de acea noapte magică!.