Amintiri frumoase

De pastrat pe fotografiile magnet. Adaugate la o intreaga colectie de pe usa frigiderului, mereu la vedere si mereu iubite!

Cadouri apreciate

De toti invitatii, pentru ca toti ne bucuram sa primim fotografiile noastre si cu atat mai mult daca sunt magnetice!

Rezistente in timp

Marturii ce vor fi pastrate pentru totdeauna, noi le printam pe un suport foto rezistent la apa si la UV!

Printate pe loc

Rapid si la o calitate excelenta, atat a fotografiilor, cat si a magnetului aplicat pe fotografii: rezistent, flexibil si frumos.

FOTOGRAFII MAGNETICE

…PRINTATE PE LOC

Marturii si poze de nunta magnetice pe care tu si invitatii tai vreti sa le pastrati, momente cu zambete, emotii si bucurie!

Fotografiile sunt realizate la cabina foto, astfel incat invitatii sunt liberi sa isi faca oricate poze si oricand doresc, singuri sau cu oricare dintre ceilalti invitati. Printurile sunt disponibile pe loc si este optiunea invitatilor pe care dintre fotografii sa aplicam pe loc banda magnetica rezistenta si pe care sa le pastreze pentru albumul lor foto, fara magnetizare.

MODELE DE FOTOMAGNETI

Invitatii tai nu pot pleca de la nunta voastra fara un cadou special care sa le aminteasca mereu de petrecere. Si cum sa faci asta mai bine decat cu poze pe care le-au facut la nunta imprimate pe magneti de frigider?

Fotomagnetii pot fi cu magnet pe toata suprafata fotografiei sau doar o banda magnetica aplicata pe verso.

Modelele de fotomagneti pe care le putem noi realiza sunt tip photostrips, de 5*15 cm sau fotografii clasice de 10*15 cm. Fiecare model poate fi personalizat in tematica evenimentului tau si poate avea de la una pana la patru fotografii pe acelasi fotomagnet.

RAME FOTOMAGNETICE

Pe langa magnetizarea directa a fotografiilor printate, ai si optiunea de a oferi invitatilor o rama fotomagnetica. Modelele disponibile sunt din plastic transparent sau din carton, culorile alb ivoire si negru. Ambele tipuri de rame fotomagnetice au magnetul pe verso.

Un avantaj al ramelor fotomagnetice este acela ca pot fi asezate de la inceputul petrecerii pe mesele invitatilor, exact ca marturiile clasice, avand insa inserat un mesaj personalizat.

PHOTO BOOTH

Stim ca vrei sa oferi o experienta fun invitatilor tai asa ca am pregatit o multime de accesorii si fundaluri din care sa alegi exact ce se potriveste evenimentului tau!

Alege intre cabina foto deschisa sau inchisa si personalizeaza-ti fotografiile. Impreuna vom gasi acel design special si care sa te reprezinte :)!

Vezi detalii

VREI  FOTOGRAFII MAGNETICE LA PETRECEREA TA?

OK, SUNA BINE, VREAU MAI MULTE DETALII!

Click aici