Case Studies

Face Morphing GIFs la o cafea

DISTRACȚIE LA CAFEA
Manufaktura by Doncafé

Case Study Manufaktura by Doncafé

Atunci când Manufaktura a avut nevoie de o idee ieșită din comun pentru a marca Ziua Internațională a Cafelei, noi ne-am arătat mai mult decât deschiși și ne-am oferit să împărtășim din tolba noastră de concepte.


Astfel s-a născut proiectul Before and After Coffee, transformare reusită prin Face Morphing, o activare mai mult decât reusită având în vedere impactul asupra consumatorului.

Brief

Echipa Manufaktura by Don Cafe și-a dorit să atingă două obiective majore:


1. Să ofere o experiență unică și memorabilă celor care le-au trecut pragul de Ziua Internațională a Cafelei 2017. 


2. Utilizatorii să își creeze un GIF strâns legat de Ziua Cafelei și de brandul Manufaktura by Doncafé, un GIF fun pe care apoi să își dorească să îl distribuie pe Facebook. Deasemenea, să aibă și o poză printata pe care să o păstreze ca amintire.

Solutie

Face morphing GIFs & Print fotografii & Branding Set-up


Asistenții noștri de la photo booth au rugat utilizatorii să facă două fotografii: prima fotografie, cu fața lor dinainte de a bea prima cafea de dimineață, și a doua fotografie, după cafea ;). Combinând cele doua imagini, am obținut un GIF funny care să surprindă “transformarea”.


Așa cum ne-am așteptat, publicul s-a distrat grozav iar distribuirile în Facebook făcute de la Sharing Station-ul nostru alăturat au fost numeroase!

Ne-am aranjat strategic în cele două locații ale brandului, am îmbrăcat cabinele în marca Manufaktura by Doncafe, am instalat câte un sharing station și am invitat clienții în fața unui fundal green screen. 

Lumea a fost îndrumată să facă o poză înainte de prima gura de cafea, cât și după ce este savurată. 

Am urmărit împreună cum are loc transformarea dintr-un cadru în altul, transformare ce ne-a amuzat teribil.

Cum și nouă ne place cafeaua vorbită, am dorit să împărțim în rețelele sociale rezultatul și să luăm impresii. Fiecare Gif a fost share-uit de la sharing station atât pe Facebook, cât si pe Twitter sau email, astfel am primit feedback în timp real.


Iar pentru a păstra distracția, am printat pozele ce au surprins cele două stări, pentru a ne aminti în fiecare zi cum ne înveselește o cafea.

Dorești un concept personalizat pentru evenimentul tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.