SEARCH

EVENIMENTE
PRIVATE

CABINA FOTO NUNTĂ

Nunta și invitații voștri merită un photo booth și distracție pe măsură. Așa că transformă-ți ziua specială în cea mai tare petrecere a anului!
Cabinele noastre sunt concepute ca studiouri foto mobile, astfel încât voi să aveți poze de calitate, cu lumini și culori grozave, gata de trimis pe E-Mail, iar de acolo pe Facebook, sau de pus acasă pe frigider. Și nu știm pe nimeni până acum care să aibă prea multe fotografii magnetice pe frigider! Ai la dispoziție o multitudine de fundaluri foto și modele de design pentru fotografii, din care să alegi și să personalizezi exact ce se potrivește pentru locația și stilul nunții tale.

echipamente profesionale

printare rapidă

petreceri share-uibile

CABINA FOTO BOTEZ

Fiecare petrecere de botez se dorește a fi specială. Și noi știm cum!
Vrem să oferim ce este mai bun pentru micuțul nostru, organizăm în cel mai mic detaliu marea lui petrecere și ne dorim ca invitații să se distreze și să rămână cu amintiri superbe. Cabina foto este noul trend și soluția cea mai bună pentru acel WOW al evenimentului.
În general, alegem o tematică și încercăm să punem o amprentă a micuței vedete pe tot parcursul petrecerii. Nu va ști el ce să zică dar clar noi, ca părinți, știm ce îl caracterizează.

CABINA FOTO ANIVERSĂRI

Petrecerea de majorat este unică, este momentul în care ești special si vrei să strălucești iar prietenii și colegii să vorbească tot anul despre cât de tare a fost la petrecere. Este un moment important în viața ta și vrei să îți păstrezi cele mai frumoase amintiri.
Probabil că ai luat în calcul toate lucrurile pentru o organizare perfectă și te-ai gândit la cele mai mici detalii. Ai bifat locația, invitații, cel mai cool playlist, ținuta (out of ordinary), meniul și tortul. Totul pare pregătit și totuși ar mai fi ceva ce s-ar potrivi.
AFLĂ PĂREREA
CLIENȚILOR
"Echipa de profesionisti! Poze & foto booth de calitate!! O alegere inspirata!"

- Cucea Alexandru
"Va mulțumim că ați fost alături de noi și ați făcut ca noaptea nuntii noastre sa fie un eveniment deosebit."

- Alexandru Sburlan