SEARCH
EVENIMENTE
CORPORATE

Mai mult decat fotografii

SOLUȚII DE
PROMOVARE

Dacă organizezi un eveniment corporate, fie că este un eveniment de promovare a unei companii sau o petrecere internă pentru colegi și colaboratori, photo booth-ul este un instrument care îți va da vizibilitate și o interacțiune pozitivă cu brandul tău.
Nu mai este suficient doar să oferi invitaților fotografii printate pe loc, ci trebuie să le dai un motiv să își dorească să facă acele fotografii și, mai mult, să distribuie pe Facebook și Instagram.
Împreună construim o experiență FUN pentru utilizatori, astfel încât să aprecieze și să distribuie conținutul realizat la cabină și, odată cu acesta, mesajul brandului tău.

CE PUTEM OFERI?

Acoperim tot ce se poate face în materie de photo booth, tipuri de conținut foto, GIF și video, instalații speciale sau soluții de distribuire în Social Media a contentului realizat la cabine. Și ne plac provocările!
Fie că ai deja ideea sau conceptul pe care vrei să îl realizezi cu ajutorul unui photo booth sau vrei să îți facem noi niște propuneri potrivite brandului și mesajului tău, suntem aici ca să îți oferim idei și soluții.
Nu toate cabinele foto sunt la fel, există diferențe foarte mari între tipul de echipament utilizat și softurile speciale pentru astfel de aplicații. Folosim doar echipamente profesionale și soft-uri de ultimă generație, iar diferențele se văd în calitatea foto-video, viteza de printare sau de procesare și, binențeles, opțiunile de tip de conținut și de grafică. 

Mozaic Wall

DETALII

Photo Booth

DETALII

Green Screen Photo Booth

DETALII

GIF Booth

DETALII

Green Screen GIF Booth

DETALII

Video Booth

DETALII

Slow Motion Booth

DETALII

VR Booth

DETALII

BRANDING ȘI DESIGN

La orice eveniment vizibilitatea brandului este importantă, așa că putem brandui orice: fotografiile, GIF-urile, fundalurile de fotografiere, echipamentele, accesoriile și speech bubbles-urile. Oriunde vrei să pui mesajul tău, noi îl putem scoate în evidență.
Grafica și conceptele pot fi realizate de noi sau îți punem la dispoziție template-urile cu care să lucreze departamentul vostru de grafică.
Ai la dispoziție și o întreagă colecție de modele de fundaluri și designuri din care să alegi sau să te inspiri.
BRANDING ECHIPAMENTE

ADAUGĂ EXTRA

SOCIAL MEDIA LOVE
În Social Media contează conținutul vizual și distribuit în timp real, adică exact ce putem obține la cabina foto în timpul evenimentului tău.
Orice tip de conținut: foto, GIF sau Video poate fi distribuit direct de la cabina foto pe Email, iar de acolo pe Facebook, Twitter sau în propriul microsite, pentru a fi vizualizat și distribuit mai departe de invitați și prietenii lor.
SHARING STATIONS
În cazul evenimentelor cu mulți participanți și trafic intens la cabina foto, este de preferat ca distribuirea pe Email si in social media să se facă de la Sharing Stations, dispozitive independente de cabinele foto, astfel încât utilizatorii să aibă timp să își introducă datele personale iar cabinele să fie folosite doar pentru fotografiere.
TESTIMONIALE DE LA EVENIMENT
Vrei să știi cum este recepționat evenimentul de către participanți sau să le dai posibilitatea să îți dea un testimonial chiar în timpul evenimentului?
Poți introduce opțiunea de a da un feedback tip text sau notă, înaintea sau după sesiunea de fotografii.
CONCURS LA CABINĂ PENTRU INVITAȚI
Un concurs cu unul sau mai multe premii poate fi implementat la cabina foto, astfel încât numărul sau procentul de utilizatori pe care îl stabilești să câștige un premiu sau un suvenir suplimentar față de fotografii.