MAI MULT DECAT FOTOGRAFII

…SOLUTII DE PROMOVARE

Daca organizezi un eveniment corporate, fie ca este un eveniment de promovare a unei companii sau o petrecere interna pentru colegi si colaboratori, cabina foto este un instrument care iti va da vizibilitate si o interactiune pozitiva cu brandul tau.

Impreuna construim o experienta fun pentru utilizatori, astfel incat sa aprecieze cu atat mai mult si distribuie fotografiile, videourile sau GIF-urile realizate la cabina.

BRANDING SI DESIGN

La orice eveniment vizibilitatea brandului este importanta, asa ca putem brandui orice: fotografiile, GIF-urile, fundalurile de fotografiere, cabina, accesoriile si speech bubbles-urile… oriunde vrei sa pui mesajul tau, noi il putem scoate in evidenta.

Grafica si conceptele pot fi realizate de noi sau iti punem la dispozitie template-urile cu care sa lucreze propriul departament de grafica. Ai la dispozitie si o intreaga colectie de modele de fundaluri si designuri din care sa alegi sau sa te inspiri.

Vezi mai mult

GREEN SCREEN

Folosind fundalul de fotografiere verde, ii poti transpune pe participanti in orice situatie, spatiu, context sau moment in timp. Se poate folosi atat pentru fotografii, cat si pentru GIF-uri sau scurte video-uri.

Putem aseza elementele de design atat pe fundal, in spatele subiectilor fotografiei, cat si in prim plan, peste subiect, pentru un super efect!

GIF BOOTH

GIF-urile sunt usor de realizat, super fun de urmarit si mega share-uibile in Social Media.

Posibilitatile de configurare sunt nenumarate, cu 2-4 fotografii sau Burst Mode din 12 cadre rapide, cu filtre sau efecte speciale, fundal dinamic sau elemente suprapuse peste fotografii.

Daca la fotografiile de la cabina foto poti sa fi super creativ, cu GIF-urile nu exista limite 🙂 Just have fun!

Vezi mai mult

NOU! VIRTUAL REALITY BOOTH

O experienţă unică pentru invitații evenimentului tau!

Pozele realizate la cabină sunt plasate automat de Virtual Reality Booth-ul Photosnacks într-o panoramă spectaculoasă. Invitaţii își vor putea vedea imaginea într-un cadru interactiv 360°, pe care mai apoi să îl distribuie pe Facebook.

Vizualizarea se poate face şi prin ochelarii VR disponibili suplimentar la cabină. O senzaţie unică pe care niciun invitat nu va vrea să o rateze!

Vezi mai mult

SOCIAL MEDIA LOVE

In Social Media conteaza continutul vizual si distribuit in timp real, adica exact ce putem obtine la cabina foto in timpul evenimentului tau.

Orice tip de continut: foto, GIF sau Video poate fi distribuit pe Facebook, Twitter, Email  sau in propriul site, pentru a fi vizualizat si distribuit mai departe de invitati si prietenii lor.

  • sharing station

SHARING STATIONS

Fotografiile sau celelate tipuri de continut creat la cabina pot fi distribuite de utilizatori direct de la cabina, pe Facebook, Twitter, Email sau in formate adaptate pentru distribuirea pe Instagram.

In cazul evenimentelor cu multi participanti si trafic intens la cabina foto, este de preferat ca distribuirea sa se faca de la Sharing Stations, dispozitive independente de cabinele foto, astfel incat utilizatorii sa aiba timp sa isi introduca datele personale iar cabinele sa fie folosite doar pentru fotografiere.

CHESTIONARE SI COLECTARE DATE

Integreaza chestionare inaintea sau la finalul sesiunii de fotografiere pentru a obţiune feedback real şi relevant de la invitaţi.

Întrebările pot fi deschise sau cu pana la patru varinate de raspuns iar la finalul lor se poate integra o opţiune de cerere a email-ul participanţilor pentru viitoarele eforturi de marketing.

TESTIMONIALE DE LA EVENIMENT

Vrei sa stii cum este receptionat evenimentul de catre participanti sau sa le dai posibilitatea sa iti dea un testimonial chiar in timpul evenimentului?

Poti introduce optiunea de a da un feedback tip text sau nota, inaintea sau dupa sesiunea de fotografii.

CONCURS LA CABINA PENTRU INVITATI

Un concurs cu unul sau mai multe premii poate fi implementat la cabina foto, astfel incat numarul sau procentul de utilizatori pe care il stabilesti sa castige un premiu sau un suvenir suplimentar fata de fotografii.

FACE MORPHING GIF

Cabina foto poate crea GIF-uri cu face morphing intre doi utilizatori sau pe baza unui portret prestabilit. Asa ca, daca tematica evenimentului tau se invarte in jurul unei personalitati sau al unui personaj de film sau desen animat, poti oferi o experienta inedita invitatilor!

OK, SUNA BINE, VREAU MAI MULTE DETALII!

Click aici