Case Studies

Day Dreaming Photo Booth la UNTOLD

Ne este dor de vara, de soare, ne este dor de muzică…ne este dor de Untold!

Pentru că ne-a plăcut atât de mult, vrem sa vă povestim experiența Untold 2016.

Am ajuns la Cluj într-o zi ploaioasă și oarecum cu un sentiment de deznădejde față de vremea de afară, ne-am instalat în cortul Photosnacks.

Nu ne-am lăsat influențați astfel că dimineață eram pregătiți.

Și am avut parte de 4 nopți magice și 4 zile incendiare, pline de soare, cu o atmosferă incredibilă, oameni plini de energie și mii de poze ce au surprins perfect spiritul Untold.

În zona special amenajată de Kaufland, atmosfera festivalului a fost întregită de steaguri, fanioane, hamace, corturi, mingi de plaja, jocuri pe zona de iarbă, decorațiuni și amenajări tematice. 


Punctul de atracție a fost cabina foto, unde s-a stat la rând în fiecare zi, toți fiind dornici să aibă o parte din amintiri pozate.


Timp de 4 zile petrecute la Cluj, peste 20.000 de oameni s-au pozat la cabina noastră, imortalizând cele mai frumoase clipe ale festivalului. În fiecare cadrul a fost surprins spiritul liber, energia și povestea Day Dreaming creată de Kaufland.


Au avut la îndemână pe lângă accesoriile tematice, cele mai expresive speech bubbles, cu care au dat viață pozelor.


Dincolo de distracție, am cunoscut oameni minunați, am legat noi prietenii și ne-am bucurat de cel mai mare festival de muzică din România!


See U next year!

Dorești un concept personalizat pentru evenimentul tău? 
Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.