Serviciile noastre

Cum se fac GIF-uri în Photo Booth?

Ce este un GIF?

GIF este prescurtarea de la Graphics Interchange Format, denumire dată de cel ce a creat acest format în anul 1987, Steve Wilhite, timp în care lucra pentru CompuServe. Introducerea acestui tip de format a fost foarte benefică întrucât a devenit din ce în ce mai folosit de foarte mulţi utilizatori ai web-ului.


Acest format suportă până la 8 biţi pentru fiecare imagine, permiţându-se astfel că fiecare poză să facă referinţă la propria paletă de 256 de culori selectate din spectrul RGB 24-bit. În acelaşi timp sunt suportate şi animaţiile. Limitările de culoare indică faptul că GIF-urile nu sunt potrivite pentru reproducerea fotografiilor foarte colorate sau a celor în degrade însă sunt ideale pentru imagini simple, de bază, ce au suprafeţe compacte de câte o singură culoare precum logo-uri sau alte elemente de grafică.


GIF-urile sunt arhivate cu ajutorul tehnologiei Lempel-Ziv-Welch (LZW) aceasta ajutând la scăderea considerabilă a mărimii fişierului fără a degrada calitatea vizuală. Tehnologia LZW şi-a obţinut licenţă de cerificare în anul 1985, fiind foarte controversată ulterior.

Cum se fac GIF-uri în photo booth?

GIF-urile pentru cabinele de tip photo booth reprezintă o modalitate în plus de animare şi divertisment a invitaţilor ce iau parte la evenimentul tău.


Deşi GIF-ul în anii 90’ era văzut precum un format de grafică ofensiv şi ţipător, în ziua de astăzi reprezintă unul dintre motivele pentru care internetul este minunat. Rezultatul: filmuleţe scurte cu oameni ce fie se distreză, fie se prostesc, fie îşi arată dragostea unul faţă celălalt de dimensiuni considerabil scăzute.


Diferenţa dintre un GIF şi o sesiune foto Photo Booth clasică este accea că Photo Booth-ul realizează 3 fotografii după care acestea se pot printa iar GIF-urile nu se pot printa, ele fiind practic o înşiruire de poze făcute una după celalaltă şi alcătuite ulterior într-un filmuleţ de 2-3 secunde, însă se pot uploada instant prin intermediul reţelelor de socializare, se pot trimite prin email sau sms.

Există mai multe tipuri de GIF-uri?

Da, există mai multe moduri de a realiza un GIF iar alegerea lui ține strict de stilul tău și de direcția evenimentului.


De la un GIF simplu din 3 cadre (dacă optezi și pentru un print cu 3 cadre), până la un Face Morphing cu Green Screen, construirea unui concept devine mult mai ușoară având așa multe posibilități!


Noi venim în ajutorul tău și îți detaliem fiecare GIF în parte aici.

De ce să alegi Photo Booth-ul pentru evenimentul tău?

Principalul atu al cabinei Photo Booth este dat în primul rând de faptul că aceasta reprezintă o modalitate foarte bună de divertisment şi amuzament a invitaţilor tăi deoarece aceştia îşi fac singuri pozele sau GIF-urile, când vor, câte vor, cu cine vor şi in plus fotografiile sunt printate pe loc. Mai mult de atat, pozele sunt imprimate pe un material magnetic şi se pot aplica ulterior pe frigider sau pe orice altă suprafaţă metalică. Invitaţii au astfel parte şi de distracție suplimentară la evenimentul tău şi în același timp de o mărturie de nuntă/botez inedită, deosebită de cele clasice pe care majoritatea le aruncă prin vreo cutie de depozitare şi uită de existența lor. Tu, pe de altă parte beneficiezi practic de un pachet de tip 2 în 1, și pozele şi mărturiile în acelaşi preţ.


Photo booth-ul vine dotat şi cu diverse accesorii pentru ca invitaţii sa se poată „decora” cu cele mai amuzante obiecte de recuzită (pălării, ochelari cu nas, urechi, mustață etc.). În plus pe ecranul său se pot încărca imagini de fundal cu peisaje şi locuri din diverse colţuri ale lumii.


Pozele și GIF-urile se pot modifica şi se pot trimite din Photo Booth direct pe reţelele de socializare, e-mail, cabina beneficiind de conexiune la internet. Numărul de poze care se pot face într-o seară este nelimitat.


Se pot face şi filmuleţe HD cu ajutorul cabinei Photo Booth, invitaţii putând să înregistreze urări și alte filmări amuzante pe care mirii să le vizualizeze ulterior.

Preţul pentru a închiria o seară Photo Booth-ul începe de la 299 eur.

Pentru mai multe detalii poţi apela cu încredere la Photosnacks.