Case Studies

Un Motan și un Rege la Photo Booth

Cine nu este îndrăgostit de personajele de desene animate? 

Avem momente în care ne bucurăm alături de copii de minunatele desene animate și le savuram pe deplin.

Deja suntem alături de Minimax România de aproape 2 ani, însă campania din această toamnă ne-a mers la suflet!

Clientul nostru a dorit o promovare intensă a celor două seriale prezente din luna noiembrie pe postul Minimax: Trăiască Regele Juliene și Peripețiile Motanului Încălțat.

Cum toți copiii îl cunosc foarte bine pe Motanul Încălțat, simpla prezență a mascotei la cabina foto a fost senzațională!

Prezenți timp de 2 weekend-uri consecutive în două Mall-uri importante din București, respectiv Mall Băneasa și Vitan Mall, cabina Photosnacks alături de mascota Motanul Încălțat au întâmpinat cu mult drag pe toți copii și trecătorii.


Am amenajat un set-up special pentru copii, astfel încât indiferent de vârstă, aceștia să îl poată iubi, îmbrățișa sau pupa pe Motan, pe tot parcursul sesiunii foto.


Toți au plecat acasă cu pozele, cu cărțile de activități Minimax dar și cu GIF-urile realizate la cabine. Acestea au fost share-uite instant pe rețelele sociale și trimise pe adresele de email, putând oricând să le revadă și să se bucure de acele momente.

Pe lângă activările cu publicul, am fost de mare ajutor și la evenimentul de lansare a celor două seriale. Lansarea a avut loc la Grand Cinema & More Băneasa, cu mare fast, multă presă și numeroase vedete alături de copiii lor.

După ce au fost întâmpinați la cabina noastră de către renumita mascotă, s-au distrat pozând și GIF -uind, invitații au fost poftiți în sala de cinema unde au fost urmărite proiecții ale celor două premiere.

Toate pozele și GIF-urile au fost trimise de la Sharing Station atât pe Facebook, Twitter, Email sau Instagram.


Cu satifacția că am adus bucurie în sufletele copiilor, suntem pregătiți să pornim în caravană prin țară! 

Dorești un concept personalizat pentru evenimentul tău? 
Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.