Serviciile noastre

Cabina foto la majorat

Is the world ready for me?! Cea mai potrivită introducere pentru un majorat!

Petrecerea de majorat este unică, este momentul în care ești special si vrei să strălucești iar prietenii și colegii să vorbească tot anul despre cât de tare a fost la petrecere. Este un moment important în viața ta și vrei să îți păstrezi cele mai frumoase amintiri.


Probabil că ai luat în calcul toate lucrurile pentru o organizare perfectă și te-ai gândit la cele mai mici detalii. Ai bifat locația, invitații, cel mai cool playlist, ținuta (out of ordinary), meniul și tortul. Totul pare pregătit și totuși ar mai fi ceva ce s-ar potrivi.

Știm noi…the perfect Photo Booth!

Dacă vrei să ieși din tipare și să fii diferit, iată o idee originală ce nu va fi trecută cu vederea de către prieteni, clar!


Fie că optezi pentru o petrecere tematică sau pentru una în care îți pui tu amprenta, momentele ar trebui imortalizate iar noi suntem modul ideal în care celebrăm cu stil.

Poze funny

Îți personalizăm pozele conform dorinței tale, punem magneti pe ele și gata. 

Momentele cele mai importante din seara ta sunt păstrate în cel mai original mod.

Fundalul potrivit

Prin fundalul ales poți transmite multe, de la ideea unei petreceri deosebite până la stilul care te definește.

Avem o galerie mare de unde sigur vei găsi cel potrivit pentru tine!

Accesorii cât mai amuzante

Daaa…fără accesorii petrecerea nu are haz. O pereche de ochelari, o pălărie cool, o mustață aranjată fix unde trebuie și o față cât mai expresivă. La următoarul cadru le schimbăm cu altele sau între noi până avem un colaj de care vom râde mereu.

Speech bubbles tematice

În ce alte moduri ar putea să îți ureze prietenii La Multi Ani sau să îți arate pe petrecere marfă ai?

Păi daca ar fi scris, ar fi ideal, nu?

Da, putem scrie și personaliza textele astfel încât să vă puteți exprima mult mai frumos și mai amuzant.

Gif-uri cool

Gif-urile fac parte din noua generație și suntem mari amatori de a le viziona. Nu ar fi foarte cool să poți oferi invitaților pe lângă poze și gif-uri trimise pe email? Desigur este o idee strălucită și binevenită! Te așteptăm să discutăm fiecare opțiune în parte și să îți arătăm cum funcționează pe rețelele sociale!

Aplicare de filtre pe poze

Și dacă vrei ca al tău majorat să “be the one”, poți să mergi pe recomandarea noastră în aplicarea de filtre pe poze. Avem atâtea posibilități și atâtea moduri de a face pozele altfel, încât îți va fi greu să iei o decizie. Dar te vom ajuta noi sa alegi între: Black&White, Sepia, Night Vision, Cartoon, Sketch, Comic Book, Thermo și multe altele.

Cât costă cabina foto la majorat?

Depinde de câte ore vrei să îți fim alături și de data petrecerii tale. 

Trimite-ne un mesaj aici și îți vom răspunde cu toate detaliile.

Fă-ți debutul special și memorabil! 18 rocks!