Case Studies

Cum ne ajută Photo Booth-ul să înțelegem un brand

De ce și pentru ce? 

Da, deseori ne lovim de această întrebare…de ce consumăm atâta energie și atâtea resurse?

Pentru că facem diferența și diferența contează. De aceea ne bucurăm enorm când avem ocazia de a ne întâlni cu oameni absolut superbi, ce doresc să schimbe modul de gândire în industria marketingului. 

Așa am pornit colaborarea cu cei de la Brandingmag, responsabili pentru primul eveniment dedicat brandingului din România, BrandingNITE sau Noaptea Insomniilor de Branding.

Fiind în fața unor specialiști în marketing, am știut că se pune mare preț pe calitate și pe mesajul pe care îl primesc participanții, evenimentul fiind o încercare de a educa și rezolvă câteva dintre problemele cu care un creator de brand se confruntă.

Provocarea perfectă pentru noi! Urmând conceptul dat, am recreat imaginea evenimentului propus.

Cum a funcționat?

Folosindu-ne de opțiunile avansate ale softurilor și echipamentelor noastre și de talentul colegului nostru graphic designer, am construit un short video boomerang, cu filtre aplicate și repartizate strategic pentru un plus de efect.


Principiul a fost următorul: participanții aflați la Photo Booth au fost pusi în fața unei alegeri, aceea de a spune ce sunt și ce îi definește – a fi REBEL sau RULER. După ce au ales varianta dorită, au avut posibilitatea de a se mișca liber în fața camerei.


Ceea ce nu au știut a fost faptul că fiecare opțiune avea 3 variante de texte definitorii pentru starea aleasă. Texte atât de nostime și creative încât trebuia să le vezi pe toate, adică să faci muuulte GIF-uri.

Ce am livrat și ce rezultate am avut?

Pentru că ne-am dorit o interacțiune reală cu participanții, am montat un ecran lângă Photo Booth, unde toate GIF-urile realizate erau urcate automat și experiența trăită în timp real.


Desigur, toată lumea și-a distribuit GIF-ul pe pagina de Facebook sau pe email-ul personal de la Sharing Station.

Avem tot ce ne trebuie să începem să construim brand-uri frumoase în țară, să ducem campaniile de imagine dincolo de împărțirea unor poze și să transmitem mai multe printr-un GIF.

Dorești un concept personalizat pentru evenimentul tău? 

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.