Case Studies

Cât de important este brandingul într-o campanie

Știm cât contează imaginea unui brand în cadrul evenimentului și cât de mult își dorește clientul ca interacțiunea dintre brand și utilizator să aibă impact.

Experiența pe care o avem ne-a condus către o selecție foarte atentă a echipamentelor și a metodelor de branding cu care ne prezentăm.

Cea mai mare suprafață disponibilă pentru branding o are fundalul de fotografiere sau backgroundul. Aici venim cu un sistem nou de expunere, cu un material nou pentru print și cu o dimensiune nouă. Toate aceste avantaje duc către o expunere de calitate a brandului. Fundalul este conceput ca un plic ce poate fi printat pe ambele fețe.
În funcție de dimensiunea și scopul activării, rezulatele de la cabină se doresc a fi distribuite către rețelele sociale de la sharing station. De cele mai multe ori branduirea acestui dispozitiv este dificilă însă noul sistem poate fi îmbrăcat într-o husă deja printată conform graficii dorite.
Ne putem folosi de tehnologie pentru a maximiza impactul activării asupra participanților. Pentru a vizualiza și înțelege mai bine conceptul propus, avem posibilitatea de a rula pe un ecran TV diferite GIF-uri realizate la cabină, preview-uri sau spoturi ale companiei, totul pe un suport în care se regăsește și tableta pentru share. Husa ce îmbracă suportul TV & tableta are o suprafață ideală de  afișare a logo-ului sau a mesajelor de interes în campanie.
Un alt echipament ce completează brandingul campaniei este indispensabila măsuță de prezentare. Același material, același tip de branding pe o husă ce îmbracă masa.
Pentru că se pune mare preț pe calitate și pe mesajele pe care le primesc participanții, branding-ul se poate completa prin personalizarea speech bubbles-urilor si a graficii pozelor pe template-ul dorit.

Indiferent de mărimea unei activări, brandingul este necesar. El face diferența în marketing și ajută utilizatorul să aibă o experiență plăcută, ce aduce un feedback pozitiv. 


Venim în ajutorul clientului cu soluții și opțiuni noi, cu ingenioase variante de grafică dar și cu recomandări :).

Dorești un concept personalizat pentru eveniment tău?

Lasă-ne un mesaj aici și îți vom răspunde imediat.