Blog

Guestbook – amintirile tale de la cabina foto

March 17th, 2017|

Ai luat decizia de a avea o cabină foto la evenimentul tău. Te felicităm pentru decizia ta.

Invitații se pozează, se distrează și își iau acasă pozele ce sunt mărturie acestor momente speciale. Desigur, se vor uita mereu pe poze și își vor aminti ce frumos a fost și cum au iesit atât de amuzante fotografiile.

Dar tu? Tu ca și personaj principal al poveștii, cum imortalizezi clipele? Ai făcut poze cu invitații, prietenii dragi și rudele și te bucuri că ei pleacă acasă cu mărturia pregătită. Sigur îți dorești ca peste ani să poți revedea super momentele de la cabină.

Cabina Foto la Majorat

March 10th, 2017|

Is the world ready for me?! Cea mai potrivită introducere pentru un majorat!

Petrecerea de majorat este unică, este momentul în care ești special si vrei să strălucești iar prietenii și colegii să vorbească tot anul despre cât de tare a fost la petrecere. Este un moment important în viața ta și vrei să îți păstrezi cele mai frumoase amintiri.

Probabil că ai luat în calcul toate lucrurile pentru o organizare perfectă și te-ai gândit la cele mai mici detalii. Ai bifat locația, invitații, cel mai cool playlist, ținuta (out of ordinary), meniul și tortul. Totul pare pregătit și totuși ar mai fi ceva ce s-ar potrivi …

Știm noi…the perfect Photo Booth!

Green screen pentru AMC România

March 2nd, 2017|

 

Am participat la petrecerea pentru lansarea unui serial al postului Tv AMC – Humans. Un serial interesant am putea concluziona, un SF cât se poate de realistic într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Am avut o provocare de a crea ceva deosebit, provocare acceptată și îndeplinită :).

Fotografii cu efecte speciale direct de la cabina foto

February 22nd, 2017|

Să ne distrăm un pic și să lăsăm creativitatea să ofere amintiri unice, să alungăm plictiseala din albumele foto.

Să îl luam de exemplu pe cel mai cunoscut efect:

Black&White

Acela ce oferă mereu același rezultat – perfecțiune!  În mod cert, toți avem măcar o poză obținută cu acest efect și da…aceea este preferata. Acest filtru aplicat, amplifică naturalețea si ne dă un ton deosebit.

 

 

Fundalul Greenery – In topul tendințelor pentru nunțile anului 2017

February 17th, 2017|

 

Plănuiești o nuntă în anul 2017?

Noi am încercat să obținem cât mai multe ponturi de la specialiști și wedding planneri și uite ce am aflat privind tendințele:

Culorile puternice revin la moda

Nunțile pline de culoare versus all white. Pentru a vă ajuta în alegerea unei culori contrastante cu clasicul alb, vă spunem că Institutul Pantone și-a ales câștigătoarea si vedeta:). Culoarea anului 2017 este Greenery, un verde crud ce simbolizează conectarea cu natura.

Day dreaming Photo Booth la Untold

February 10th, 2017|

 

Ne este dor de vara, de soare, ne este dor de muzică…ne este dor de Untold!

Pentru că ne-a plăcut atât de mult, vrem sa vă povestim experiența Untold 2016.

Calendarul de Botezuri 2017: Când nu poți face botezul?

January 30th, 2017|

Un eveniment minunat urmează să îți aducă bucurie nespusă în viață – nașterea unui copil. Puține momente în viață se pot compara cu acest eveniment pe care ți-l vei aduce aminte toată viața.

Odată născut, copilul va trebui botezat în Taina Sfântului Botez, o datină creștină esențială. Botezul semnifică începerea unei vieți pure, lipsite de păcat dar cel mai important – primirea nou născutului în sânul Sfintei Biserici.

Dacă te pregătești pentru botezul unui nou născut, trebuie să știi că această datină poate fi limitată de Sărbătorile importante din an.

Citește în continuare și află când nu poți face botezul în 2017!

eMAG & Fashion Days Christmas Party

January 25th, 2017|

Am avut plăcerea sa fim alături de eMAG si Fashion Days la mega petrecerea lor de Crăciun. A fost un eveniment plin de culoare, vesel, cu oameni minunați și momente memorabile.

 

Ce putea să mai lipsească? Aaaa…un green screen și cele mai haioase cadre, desigur! Rezultatul? Sute de poze, mesaje transmise, supereroi, distracție share-uită pe rețelele sociale și mulți oameni cu amintiri frumoase de povestit.

Calendar Nunți 2017: Când nu se fac nunți și cum alegi data perfectă

January 5th, 2017|

El tocmai a făcut gestul mult așteptat iar acum sunteți în final logodiți! Tot ce mai trebuie să faci este să alegi data perfectă pentru nuntă –  dar când?

Să alegi data pentru mariaj este un proces complicat – trebuie să jonglezi cu disponibilitatea unui loc, zilele nefavorabile, sărbătorile, zilele religioase importante precum și multe alte aspecte.

Așadar, în continuare, te vom ajuta să alegi într-un mod informat ziua perfectă pentru cel mai important eveniment din viața ta.

Top 4 evenimente business la care ai nevoie de un Photo Booth

June 13th, 2016|

Evenimentele de natura business ridica oportunitati grozave pentru orice brand. In functie de tipul evenimentului (targ, conferinta, petrecere de companie), brandurile pot incuraja relatiile intre colegi, pot facilita networking-ul cu alti profesionisti, se pot concentra pe atragerea de clienti noi sau promova imaginea personala de brand. 

cabina foto Photo Booth

Succesul acestor eveniment adesea depinde de atmosfera si modul in care oamenii relationeaza. Din acest motiv organizatorii de evenimente incearca mereu sa atraga audienta cu elemente inedite si distractive. Unul dintre cele de succes accesorii noi la evenimente este cabina foto sau Photo Booth-ul.

Photo Booth-ul nu este o inventie noua, ci doar una care a evoluat considerabil de-a lungul timpului. Photo Booth-ul modern ofera nenumarate oportunitati, atat invitatilor cat si organizatorilor. Descopera avantajele Photo Booth-ului modern si cele 4 evenimente la care acesta trebuie sa fie prezent!