Blog

Cum ne ajută Photo Booth-ul să înțelegem un brand

December 6th, 2017|

De ce și pentru ce?

Da, deseori ne lovim de această întrebare…de ce consumăm atâta energie și atâtea resurse? Pentru că facem diferența și diferența contează. De aceea ne bucurăm enorm când avem ocazia de a ne întâlni cu oameni absolut superbi, ce doresc să schimbe modul de gândire în industria marketingului.

Așa am pornit colaborarea cu cei de la Brandingmag, responsabili pentru primul eveniment dedicat brandingului din România, BrandingNITE  sau Noaptea Insomniilor de Branding.

Cum se fac GIF-uri în photo booth?

November 29th, 2017|

 

Ce este un GIF?

GIF este prescurtarea de la Graphics Interchange Format, denumire dată de cel ce a creat acest format în anul 1987, Steve Wilhite, timp în care lucra pentru CompuServe. Introducerea acestui tip de format a fost foarte benefică întrucât a devenit din ce în ce mai folosit de foarte mulţi utilizatori ai web-ului.

Cum poţi folosi fotografiile ca mărturii la botez sau nuntă

November 15th, 2017|

Eşti în toiul pregătirilor pentru marele eveniment din viată ta, fie acesta nuntă sau botezul copilului tău. Ai parcurs o parte din planul pentru organizarea acestui eveniment şi ai ajuns la cea legată de mărturiile oferite invitaţilor şi în acelaşi timp divertismentul acestora la petrecerea ta. Am să-ţi prezint în acest articol o modalitate despre care cred că te va încânta şi în acelaşi timp îţi va economisi mult timp, un pachet 2 în 1 cu ajutorul căruia vei rezolva dintr-un foc şi partea legată de animarea invitaţilor cât şi pe cea cu mărturiile oferite.

Untold – a story to be Burst!

November 8th, 2017|

Având deja o experiență superbă la Untold anul trecut, ne-am dorit să repetăm provocarea anul acesta :).

Și iată că am avut ocazia, alături de un client deschis la provocări și dispus să depășim “obișnuitul”. Cu tot suportul și cu o comunicare bună, am construit împreună un concept fun și dinamic, potrivit pentru activarea și rezultatele pe care și le doreau de la această activare.

Prezenți în două zone, pe toată perioada festivalului, am surprins momente perfecte la cabine. Binențeles, Photo Booth-ul nostru din zona VIP a fost atracția invitaților, numărul distribuirilor în social media fiind record.

Face Morphing GIFs la o Cafea

October 24th, 2017|

Case Study Manufaktura by Doncafé

Atunci când Manufaktura a avut nevoie de o idee ieșită din comun pentru a marca Ziua Internațională a Cafelei, noi ne-am arătat mai mult decât deschiși și ne-am oferit să împărtășim din tolba noastră de concepte.

Astfel s-a născut proiectul Before and After Coffee, transformare reusită prin Face Morphing, o activare mai mult decât reusită având în vedere impactul asupra consumatorului.

Calendar Nunti 2018

October 10th, 2017|

A sosit momentul mult aşteptat, pregătirile şi organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viaţa oricărui cuplu, nunta. Bineînţeles că oricine îşi doreşte ca acest eveniment să fie perfect şi tocmai din acest motiv trebuie planificat cu mult timp înainte pentru a se acorda atenţia necesară şi celui mai mic detaliu.

Sunt mulţi paşi de urmat pentru ca totul să meargă conform planului tău însă primul în general este acela de a stabili dată marelui eveniment. Acest pas se pune de obicei la început deoarece este unul dificil, trebuie jonglat în acelaşi timp cu disponibilitatea închirierii unui loc, zilele nefavorabile, sărbătorile religioase importante dar pe lângă acestea şi mulţi alţi factori. Citiţi mai departe şi noi vă vom ajuta să vă stabiliţi data ideală pentru minunata nuntă ce va urma.

Guestbook – amintirile tale de la cabina foto

March 17th, 2017|

Ai luat decizia de a avea o cabină foto la evenimentul tău. Te felicităm pentru decizia ta.

Invitații se pozează, se distrează și își iau acasă pozele ce sunt mărturie acestor momente speciale. Desigur, se vor uita mereu pe poze și își vor aminti ce frumos a fost și cum au iesit atât de amuzante fotografiile.

Dar tu? Tu ca și personaj principal al poveștii, cum imortalizezi clipele? Ai făcut poze cu invitații, prietenii dragi și rudele și te bucuri că ei pleacă acasă cu mărturia pregătită. Sigur îți dorești ca peste ani să poți revedea super momentele de la cabină.

Cabina Foto la Majorat

March 10th, 2017|

Is the world ready for me?! Cea mai potrivită introducere pentru un majorat!

Petrecerea de majorat este unică, este momentul în care ești special si vrei să strălucești iar prietenii și colegii să vorbească tot anul despre cât de tare a fost la petrecere. Este un moment important în viața ta și vrei să îți păstrezi cele mai frumoase amintiri.

Probabil că ai luat în calcul toate lucrurile pentru o organizare perfectă și te-ai gândit la cele mai mici detalii. Ai bifat locația, invitații, cel mai cool playlist, ținuta (out of ordinary), meniul și tortul. Totul pare pregătit și totuși ar mai fi ceva ce s-ar potrivi …

Știm noi…the perfect Photo Booth!

Green screen pentru AMC România

March 2nd, 2017|

 

Am participat la petrecerea pentru lansarea unui serial al postului Tv AMC – Humans. Un serial interesant am putea concluziona, un SF cât se poate de realistic într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Am avut o provocare de a crea ceva deosebit, provocare acceptată și îndeplinită :).

Fotografii cu efecte speciale direct de la cabina foto

February 22nd, 2017|

Să ne distrăm un pic și să lăsăm creativitatea să ofere amintiri unice, să alungăm plictiseala din albumele foto.

Să îl luam de exemplu pe cel mai cunoscut efect:

Black&White

Acela ce oferă mereu același rezultat – perfecțiune!  În mod cert, toți avem măcar o poză obținută cu acest efect și da…aceea este preferata. Acest filtru aplicat, amplifică naturalețea si ne dă un ton deosebit.