SEARCH
ACCESORII &
PERSONALIZARE

DESIGN &
PERSONALIZARE

Personalizate cu textele și culorile voastre și potrivite cu fundalurile de fotografiere, poți alege între formatele tip photostrip (5*15 cm), fotografie landscape (15*10 cm) sau fotografie pătrată (15*15/ 13*13 cm), cu una și până la patru fotografii incluse într-un layout.
În plus putem adăuga filtre și efecte speciale peste fotografii, pentru modele deosebite.
Sigur vei găsi cel puțin un model de care să te îndrăgostești în colecția noastră de tematici și designuri pentru fotografii. Nouă ne plac la nebunie toate! Consultanții noștri îți pot da și mai multe opțiuni din care să alegi.
Și dacă ai o tematică deosebită ne bucurăm oricând să putem face împreună un concept nou pentru modelele fotografiilor!

MAGNEȚI ȘI RAME

Mărturii și poze de nuntă magnetice pe care tu și invitații tăi vreți să le păstrați, momente cu zâmbete, emoții și bucurie!
Fotografiile sunt realizate la cabina foto, astfel încât invitații sunt liberi să își facă oricâte poze și oricând doresc, singuri sau cu oricare dintre ceilalți invitați. Printurile sunt disponibile pe loc și este opțiunea invitaților pe care dintre fotografii să aplicăm pe loc bandă magnetică rezistență și pe care să le păstreze pentru albumul lor foto, fără magnetizare.

Pe lângă magnetizarea directă a fotografiilor printate, ai și opțiunea de a oferi invitaților o ramă fotomagnetica. Modelele disponibile sunt din plastic transparent sau din carton, culorile alb ivoire și negru. Ambele tipuri de rame fotomagnetice au magnetul pe verso.
Un avantaj al ramelor fotomagnetice este acela că pot fi așezate de la începutul petrecerii pe mesele invitaților, exact că mărturiile clasice, având însă inserat un mesaj personalizat.

GUESTBOOK

Invitații se pozează, se distrează și își iau acasă pozele ce sunt mărturie acestor momente speciale. Desigur, se vor uita mereu pe poze și își vor aminti ce frumos a fost și cum au iesit atât de amuzante fotografiile.
Dar tu? Tu ca și personaj principal al poveștii, cum imortalizezi clipele? Ai făcut poze cu invitații, prietenii dragi și rudele și te bucuri că ei pleacă acasă cu mărturia pregătită. Sigur îți dorești ca peste ani să poți revedea super momentele de la cabină.

Îți venim în ajutor și te îndrumăm către guestbook sau albumul foto al cabinei.

ACCESORII ȘI PROPSURI

Fiecare pachet de petrecere vine cu accesorii de party sau adaptate ocaziei evenimentului, cum este cazul în celor de nuntă sau de botez. Sunt accesorii de calitate premium, buze și mustăți volumetrice, ochelari, pălării, peruci și obiecte funny care vor înveseli și mai mult atmosfera de la cabina foto!
Dacă ai o tematică anume, putem pune la dispoziție și pachete de accesorii premium tematice.

SPEECH BUBBLES

Mesajele haioase însoțesc accesoriile, pentru un efect wow!
Seturile noastre de speech bubbles sunt adaptate temelor evenimentelor, cum ar fi nuntă, botezuri sau majorate însă pot fi făcute și mesaje speciale pentru evenimentele corporate sau pentru tematici anume.